Sergio Noguero i Romero es troba en les primeres posicions de l’Rànquing d’Advocats de l’Estat.

Sergio Noguero i Romero, el nostre professor de dret penal, es troba en les primeres posicions de l’Rànquing d’Advocats de l’Estat.

Sergio Noguero i Romero (Col·legiat / a 2169 i advocat penalista i soci fundador de Noguero & Nogué Advocats), és llicenciat en Dret per la Universitat de Girona i compta amb una dilatada experiència com a advocat penalista a l’Estat Espanyol, tant en nombroses audiències provincials com en l’Audiència Nacional.

Segons Emèrita Legal, es trobada en la posició número u de el rànquing d’advocats a Girona i tot Catalunya, i en la posició número 6 a la llista de tot l’Estat Espanyol.

Les matèries més destacades que treballa són: delictes contra la integritat moral, violència domèstica, lesions, violència contra persones vinculades a l’agressor, faltes contra la salut i integritat corporal…

És tot un honor poder tenir a en Sergio com el nostre professor de dret penal a totes les nostres Acadèmies a Espanya i com a advocat titular en defensa de tots els nostres treballadors i clients.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt