Condicions d’ús

CANCELACIONS

El client podrà sol·licitar la cancel·lació de qualsevol comanda d’acord amb les condicions puntuals de cada servei en un termini màxim de 7 dies naturals, sempre que no s’hagi fet ús i gaudi de l’servei contractat. L’empresa accepta la cancel·lació d’ordres a través del servei d’atenció a client, bé per correu electrònic enviat a info @ academiabull.és o a el telèfon 972.299.160.

 

DEVOLUCIÓ I REEMBORSAMENT

En els casos que vostè consideri que el servei no s’ajusta al que estipulat, s’haurà de posar en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre correu electrònic o telèfon d’atenció a client, facilitant les dades de l’servei així com la causa de devolució.
Un cop rebuda la notificació en ACADÈMIES BULL, ens posarem en contacte amb vostè per informar sobre el procés en cas que sigui procedent exercir el dret de reemborsament de l’import abonat. No s’abonarà l’import dels pagaments realitzats en concepte de reserva de plaça o matriculació, i això no afecta els drets reconeguts per la legislació vigent. Si té algun dubte pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant a 972299160 o a l’correu electrònic info@academiabull.es

Desplaça cap amunt