Què he de fer per ser vigilant de seguretat?

Si estàs pensant a ser vigilant de seguretat, en aquest article, intentarem aclarir els màxims dubtes possibles per poder aconseguir la teva placa TIP  i poder exercir en el sector de la seguretat privada.

Un vigilant de seguretat, dins l’àmbit de la seguretat privada, és un professional de caràcter privat que vetlla per la seguretat de les persones, edificis i béns materials, duent a terme funcions de vigilància i protecció de béns, establiments, llocs i esdeveniments, tant privats com públics i la protecció de les persones que puguin trobar-se en aquests.

Així doncs, quins serien els passos a realitzar per poder oferir aquest servei? En primer lloc s’han de complir certs requisits, que són:

– Ser major d’edat
– Tenir nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea
– Tenir l’ESO o equivalent.
– No tenir antecedents penals per delictes dolorosos.
– Posseir el diploma o certificació acreditatiu d’haver superat el curs corresponent als centres de seguretat privada autoritzats per la Secretaria de l’Estat de Seguretat. (Diploma de l’Acadèmia BULL)

Un cop reunits tots els requisits anteriors, es duen a terme dues proves:

1. PROVES TEÒRIQUES:
Aquestes proves consisteixen en un examen tipus test de 100 preguntes en què les respostes errònies penalitzaran.

2. PROVES FÍSIQUES: 
Per poder realitzar aquestes proves s’ha de lliurar al tribunal un certificat mèdic expedit que acrediti que l’aspirant reuneix les condicions físiques necessàries per realitzar les proves físiques per vigilant de seguretat, (si no presenta el certificat no podrà fer la prova).

Aquestes proves consisteixen en:
– Potència de tren superior (flexió de braços en suspensió pura per a home, i llançament de pilota medicinal en el cas de dones i homes de més de 40 anys)
– Potència de tren inferior (prova de salt vertical; carrera en pista)

Segons la prova i sempre a criteri de tribunal, es podria realitzar una repetició d’una prova considerada nul·la.

Una vegada passades aquestes dues proves satisfactòriament, hauràs aconseguit la teva placa! A Acadèmies Bull t’ajudem a aconseguir-ho amb els nostres cursos de formació. Si encara tens dubtes o vols apuntar-te als nostres cursos, visita la nostra web per més informació: http://academiaold.academiabull.es/

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt