NOVETATS DEL CONVENI DE SEGURETAT PRIVADA 2021

Comencem aquest any 2021 amb l’actualització de l’Conveni Col·lectiu de seguretat privada, que ha entrat en vigor el passat 1 de gener i s’establirà fins al 31 de desembre de 2021.

El nou Conveni ha estat actualitzat tenint en compte la situació actual i la crisi econòmica i sanitària que estem patint.

Per aquesta raó, les organitzacions sindicals han aconseguit importants millores per al gremi de la seguretat de cara a 2021. La situació actual de tots els seus treballadors pot millorar considerablement, amb l’objectiu d’establir un conveni encara més millorat i de forma permanent, així com un progrés en els drets i les condicions de l’col·lectiu de la seguretat privada.

Les novetats establertes en el conveni de seguretat privada ofereixen significatius canvis per al sector.

El salari base dels vigilants de seguretat s’incrementarà un 1%, així com els plusos de perillositat, activitat, transport i vestuari.
S’efectuarà l’actualització salarial de les possibles categories professionals que no arribin al salari mínim interprofessional (SMI), sense incloure altres compensacions econòmiques.
Establiment d’un registre diari de la jornada amb el personal. Aquest nou sistema facilita el vigilant de seguretat el desenvolupament de la seva vida laboral, personal i familiar. Així mateix, el registre no suposarà cap alteració ni en la jornada ni en els descansos.
Anàlisi detallada de les conseqüències que s’han produït en el sector de la seguretat privada per la crisi sanitària de l’Covid-19, concentrant-se en les àrees més perjudicades.

Amb tot això, ens atrevim a dir que la professió de l’vigilant de seguretat avui dia és una de les més ben valorades, oferint un futur pròsper que millora any a any més d’un sector amb una gran demanda.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt