La defensa personal en els nostres cursos

Els diferents cursos que ofereix Academies Bull tenen algunes característiques específiques que els diferencien de la resta. Sabies que en la formació de Controlador d’Accés y Vigilant de Seguretat hi ha una classe de defensa personal?

Una relació directa, entre els serveis de control d’accés amb l’habilitat de la defensa personal. L’objectiu és preparar en tots els aspectes els nostres alumnes, i per aquest motiu integrem aquesta classe específica en mans d’un instructor especialitzat que forma part del cos de policia. Es du a terme una experiència simulada de la realitat que podrem trobar en un futur dia laboral.

Aquest professional del sector ens ensenya a evitar situacions de conflicte i reduir als que la provoquen. A més, dóna pautes de comportament pels nostres alumnes i coneixement de tècniques psicològiques relacionades amb el do de la paraula per que puguin intentar utilitzar el mínim de força física possible en totes aquestes situacions. El diàleg, l’autocontrol i l’assertivitat ens ajudaran a lidiar amb els conflictes o petits aldarulls que ens podem trobar.

En la darrera pràctica l’instructor era en Jose i es va dur a terme al Gimnàs Paradise. Si vols veure imatges d’aquestes classes, entra a les nostres xarxes socials! Apunta’t i viu-les en primera persona!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt