Inauguració de dues noves Acadèmies Bull a Madrid i Barcelona

Estem d’inauguració! Obrim dues noves Acadèmies Bull: una a Madrid i l’altra, a Barcelona.

En quant a l’acadèmia de Madrid, la podreu trobar a l’Avinguda Monte Igueldo, nº 68 (28053, Madrid). Els cursos que tenim disponibles a aquesta acadèmia són: Vigilant de Seguretat, Prevenció de Riscos Laborals, Oposicions, Especialitzacions de Vigilant, Escolta i Auxiliar de Primera.

A Barcelona, la nova acadèmia es troba a c/Valladolid, nº 11/13 (08014, Barcelona) i els cursos que s’impartiran són: Vigilant de Seguretat, Control d’Accés i Escolta, pel moment. Actualment a la província de Barcelona podeu trobar la nostra Acadèmia de Mataró, i a partir d’ara la de Barcelona centre.

Amb això, ampliem l’oferta a les nostres acadèmies per poder abastir a tots els alumnes que s’interessen pels nostres cursos. Des de Bull Group tenim una visió global, amb una marcada determinació cap al creixement i la millora constant dels nostres serveis.

Al final, el nostre objectiu és impartir una formació de qualitat als nostres alumnes, per a poder arribar a tenir un equip professionalitzat de treballadors, que ja coneixen els nostres valors i la nostra marca, i que s’impliquen al màxim amb aquesta empresa, que els hi dona l’oportunitat de créixer i desenvolupar-se al món del control i de la seguretat privada.

T’animes a formar part de la nostra gran família? Demana informació sobre formació i serveis sense cap tipus de compromís!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt