A Academias Bull no tanquem durant l’estiu

Ha arribat l’estiu i amb ell les vacances, però a Acadèmies Bull no tanquem durant l’estiu. Així que, aprofita l’estiu per formar-te i treballar en l’empresa líder en el sector, Bull Group. És la millor època per començar a introduir-se al món de la seguretat i el control d’accés, gràcies a la quantitat d’esdeveniments que se celebren durant l’estiu, locals, hotels, clubs nocturns, comunitats que obren les seves portes a l’estiu i necessiten personal per cobrir la seguretat i control d’accés d’aquests.

A Acadèmies Bull, fem cursos intensius de controlador d’accés o vigilant de seguretat, i lliurem el diploma acreditatiu per poder-se examinar al setembre. A més, rebràs classes de primers auxilis, de defensa personal i altres matèries que et serviran per a la teva vida professional, però també personal.

Aprofita l’estiu per obtenir un títol i entra a la nostra borsa de treball com a professional del sector de la Seguretat i Control. No t’ho pensis més, inscriu-te en els cursos d’estiu d’Acadèmies Bull!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Desplaça cap amunt